, , ,

„La Mav“ BB kremas - chameleono efektas per 3 minutes

11:26

australiškas BB kremas, La Mav kosmetika

„La Mav“ BB kremas, arba grožio balzamas (angl. beauty balm) yra pirmasis ekologiškas Australijos BB kremas. Atsižvelgiant į BB apibrėžimą, ši priemonė yra daugiafunkcinė ir gali pakeisti nemažai grožio pagalbininkų vienu metu: serumą, drėkiklį, makiažo gruntą ir pagrindą, taip pat - apsauginę priemonę nuo saulės, maskuoklį.

„La Mav“ gamina vienintelę šio BB spalvą, kuri, kaip teigiama, prisitaiko prie odos. Mes paskaičiavome, kad su „La Mav“ BB chameleono efektas pasireiškia vos per tris minutes! Per tiek laiko šio kremo ir odos spalva visiškai susivienodina.

Įdomus faktas, kad BB kremai labiausiai populiarūs Azijos šalyse, kadangi azijietėms įprasti vakarietiški makiažo pagrindai yra per sunkūs. Tai suponuoja, kad BB kremai pagal nutylėjimą yra lengvi. To netiesiogiai leidžia tikėtis ir „La Mav“ kilmės šalis, nes būtų sunku įsivaizduoti riebaus, gerai maitinančio BB paklausą tarp australių, gyvenančių karštu klimatu pasižyminčioje šalyje.

Pirmas netikėtumas - „La Mav“ BB tekstūra, kuri primena išsuktą sviestą. Vienoje nuotraukų, kurios yra žemiau, matosi, kad „La Mav“ iš buteliuko išsispaudžia anaiptol ne lašeliu. Neliečiant, galima būtų manyti, kad riebus, tačiau ant odos tirpsta „sausai“, visiškai nepalieka riebumo, blizgumo, iškart suteikia odai matinį efektą, tačiau jos nesausina.

Teko turėti natūralios kreminės pudros mėginį, kuri tepdavosi taip pat „sausai“, bet mūsų netenkino jos sudėtyje buvęs talkas - šiuo atžvilgiu „La Mav“ sudėtis klausimų nekelia.

Galima sakyti, kad „La Mav“ BB kremas gerai veikia kaip senėjimą lėtinanti priemonė ir serumas, nes labai aiškiai juntamas stangrinimo efektas, kuris nesurakina veido, tačiau švelniai jį pakelia ir suteikia malonų pojūtį.

BB kremo spalva yra rusva, nuosaiki ir subalansuota, tačiau kaip jis elgsis ant šviesios ir ypač šviesios odos, stebėjome ypač atidžiai. 

Juo labiau, kad tebūnie paties kremo spalva ir atrodo subtili, tačiau jo užtepus ant odos, ji iš pradžių matomai parunda. Jei BB spalva nesusivienodintų su odos spalva, tektų spręsti kaklo, dekoltė ir rankų klausimą. 

Fotografuojant „La Mav“ BB kremą ant rankos, buvo patogu stebėti ir fiksuoti, kaip keičiasi BB kremo spalva ant odos ir kaip jis galiausiai tampa neatskiriama odos dalimi - trys minutės ir darbas atliktas.

La Mav BB kremas chameleono efektas


Kalbant apie BB, verta suskaičiuoti, kiek jis atlieka funkcijų. Mūsų nuomone, šis kremas atlieka serumo, makiažo pagrindo, lengvo maskuoklio ir apsauginės saulės priemonės funkcijas, suteikia sveiką atspalvį odai ir jį sulygina.

Apie nulį ir žemiau Celsijaus šį mėnesį besilaikanti lapkričio temperatūra nesuteikė galimybės „La Mav“ panaudoti kaip priemonę kaip „viskas viename“, nes tokiu metų laiku be riebesnio kremo ir lašelio aliejaus į lauką geriau nerizikuoti eiti, todėl be daugybės funkcijų viename mes naudojomės laisve pačioms pasirinkti, kurias funkcijas imame iš šio BB, o kurias - papildomai iš kitų kosmetikos priemonių.

Kita vertus, panašu, kad tai yra pirmoji ne miltelių pavidalo priemonė, kurios nebūtų baisu ant veido tepti vasarą, nes yra lengva, neriebi ir nekemšanti porų. Kadangi mes dažnai kombinuojame įvairias priemones pagal oro situaciją, „La Mav“ kremas su mumis draugiškai elgiasi ir dabar.

Šis BB kremas turi Australijos O.F.C sertifikatą.

„La Mav“ BB kremo sudėtis pasirodė esanti panaši į naudojamą ir „Natūraliame ID“ aprašytą „Inika“ krempudrą: ji prasideda alavijo sultimis, saulės filtru titano dioksidu, migdolų, simondsijų, avokado aliejais. Gamintojas akcentuoja, kad šis BB praturtintas vitaminu C, erkėtuogių aliejumi. Be to, „La Mav“ BB kremas yra „pasaldintas“ vanilės ekstraktu: bendras gaminio kvapas yra vos juntamas, subtilus, švelnus, gėliškas, jaučiama vanilės gaida.


„La Mav“ BB kremo sudėtis, INCI: *Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Titanium Dioxide, *Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, *Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, *Persea Gratissima (Avocado) Oil, *Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Iron Oxides (CI77492), Tocopherol, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Caprylate, Iron Oxides (CI77491), Mica, Iron Oxides (CI77499), Sodium Anisate, *Vanilla Planifolia Fruit Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, *Rosa Eglentaria (Rosehip) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Hippophae Rhamnoides Seed Oil, Alcohol, Ubiquinone, Ascorbic Acid, Aqua, Cucumis Sativus [Cucumber] Fruit Extract, Malpighia Glabra [Acerola] Fruit Extract, Tin Oxide, Terminalia Ferdinandiana (Kakadu Plum) Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, *Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.
* designates an Australian certified organic ingredient
„La Mav“ BB kremą galima įsigyti „Bioeco“ ir Lamav.lt - kaina 129 litai/50 ml.

Deklaruojame: šio produkto „Natūralaus ID“ autorės nepirko, jis mums buvo nemokamai pateiktas išbandyti. Tai mūsų nuomonei įtakos neturėjo, tekstas su gamintojo atstovais nederintas ir jų nekoreguotas.

Jums dar gali patikti

3 komentarai (-ų)

  1. sveiki, turiu irgi namuos šį kremą, tačiau niekaip nesugebėjau jo prisijaukinti. Skaičiau ne vieną atsiliepimą ir visi jie buvo teigiami, bet būtent man niekaip nepavyksta išgauti prisitaikančios spalvos efekto:) bandžiau tepti šepetėliais, kempinėle, sudrėkinta kempinėle labai mažą kremo kiekį įtapšnoti į veido odą..... Visada matosi, jog veidas su šiuo kremu tamsesnis nei kaklas. Reikia įdėti itin daug pantangų, kad tą skirtumą padaryti minimalų, todėl ir stovi kremas beveik nenaudojamas:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. laba diena, Jurgita,

      jei šis ar kitas kremas reikalautų tiek daug pastangų, jis būtų nurašytas iš karto! Mes abi jį tepėme ant paruoštos, dar drėgnos nuo pagrindinio kremo+aliejaus, kaip ir priklauso pagal sezoną, todėl pasiskirstė gerai. Kitu triuku gali būti jo pradinis paskirstymas ant drėgnų delnų (tonikas, hidrolatas ar kažkas, kas naudojama, kad ir paprasčiausio tepto kremo likutis) ir „perkėlimas“ ant veido, kaklo. Paprastai atsakymas būna labai paprastas, tik užtrunka laiko rasti individualų sprendimą.

      Sorry, už diletantizmą, nes akivaizdžiai makiaže esate pažengusi žymiai toliau (sprendžiant iš įrankių gausos!), bet su šepetėliais ar kempinėle šio BB kremo nedrįstume tepti, nes jis tiesiog greitai ir „sausai“ geriasi, palyginti su daugiau laiko paskirstymui paliekančiomis krempudromis ar kad ir su kitų gamintojų gaminamais labai skystais BB.

      Turėsite laiko, užsukite „Droge“ prie testerių, pabandykite „Alterra“ gaminamą BB, pamatysite, koks tekstūros skirtumas. Šis tepasi skysčiau, ilgiau, bet tiesa ta, kad grožėtis veidu leidžia būtent „La Mav“, o ne „Alterra“ variantas.

      Su nuoširdžiais linkėjimais reanimuoti antram gyvenimui gerą daiktą! :)

      Panaikinti
  2. Reiks išbandyti tepti pirštais, ko nedarau su jokiomis priemonėmis:) Galbūt dėl to, kad esu įpratusi naudoti birius mineralinius makiažo pagrindus,prie krempudrų nelabai norisi ir grįžti. Ačiū už patarimą:)

    AtsakytiPanaikinti