,

Itališkas skutimosi rinkinys vyrams iš medžio

09:20

skutimosi rinkinys iš medžio

Italijos bendrovė „Cose della Natura“ specializuojasi jūros kempinių, medinių plaukų šukų, šepečių, taip pat vyriškų skutimosi priemonių gamyboje. „Natūraliame ID“ - iš medžio pagamintas rinkinys, kurį sudaro skutimosi peiliukas, veidrodėlis ir šepetėlis. Į klausimą, ar šio rinkinio dėžutę reikia įskaičiuoti prie rinkinio vienetų, atsakė praktika - reikia.

Rinktis tokius gaminius gali paskatinti asmeninės simpatijos medžiui/dizainui, taip pat sąmoningas pasirinkimas mažinti išmetamos plastmasės, iš kurios pagaminama didžioji dalis skutimosi reikmenų, kiekį.

Įkvėpė prierašas parduotuvėje, kad skutimosi peiliuko galvutė yra keičiama, tačiau dabar neaišku, į ką ją reikės keisti, kadangi parduodamas arba „Cose della Natura“ rinkinys, arba pats skutimosi peiliukas atskirai pilname komplekse - rankenėlė ir peiliukas.

Veidrodėlis iš rinkinio yra mediniame rėmelyje, šepetėlis gana standus ir gerai paskirstantis muilą ant odos.

Kaip matosi nuotraukoje, peiliukų ašmenys yra šiek tiek rantyti. Jeigu skutama ne rimtesnė barzda, o dienos-dviejų plaukeliai, šis peiliukas pasirodė esantis efektyvus ir draugiškas - nė karto neįpjovė. Ir, žinoma, malonumas, rankoje jausti medį, o ne bedvasį plastmasės gabaliuką.

Grįžtant prie medinės rinkinio dėžutės klausimo, ji yra reikalinga tam, kad sudrėkę ar sušlapę rinkinio dalys „kvėpuotų“ ir greičiau išdžiūtų.

„Cose della Natura“ skutimosi rinkinio kaina yra 10,99 euro, įsigyti galima Austrijos interneto parduotuvėje „Ecco Verde“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)