, , ,

Ekonomija: „Alterra“ bekvapė dušo želė

08:18

Alterra bekvapė dušo želė ir šampūnas

Vertinant vokišką ekonominių kainų kosmetikos ir kūno priežiūros priemonių gamintoją „Alterra“, malonu rašyti apie atrastą puikų prausimosi produktą. Po to, kai buvo išbandytas šio gamintojo skystas muilams rankoms, maniau, jei ir dušo želė bus tokia pati sausinanti odą, tai... Ne, viskas pasirodė priešingai ir tai labai pradžiugino.

„Natūraliame ID“ rašėme apie nuostabius „Weleda“ kreminius prausikliukus, bet, kaip kartais nutinka gyvenime, išvyksti ir vėl netikėtai ne viską susidedi į lagaminą (cha cha :) ). O kai apsižiūri, belieka rinktis iš to, kas yra. Buvo „Alterra“, buvo jautriai, alergiškai odai tinkantis bekvapės želės-šampūno variantas už porą eurų. Vilties teikė ir užrašas „sensitiv“. Gerai, bandom :)

Permatoma, ne per skysta, visiškai bekvapė želė su ekologišku alyvuogių aliejumi. Kaip šampūno jos nenaudojome ir nevertinsime.

Pliusas, kad ši želė yra bekvapė, neutrali, todėl neturi šansų greitai atsibosti. Putoja ir ant odos skirstosi lengvai. Visiškai nesausina nei kūno, nei veido. Nors dėl tekstūros tarsi ir nebuvo didelio preteksto tikėtis, kad prausiklis odą drėkins, tačiau drėkina, plius, palieka odą švelnią, minkštą.

Kitas didelis pliusas, kad tinka veidui prausti, puikiai nuplauna makiažą, negraužia akių, o oda po nuprausimo tampa minkštutėlė, jos netraukia.

Jei namuose turite tuščią buteliuką su pompa skystam muilui, jį galite pripildyti šia „Alterra“ bekvape dušo žele. Nemėgstant ant rankų liekančių citrusinių, mėtinių ar kitokių kvapų, tai gali tapti tinkama alternatyva prikvėpintam skystam muilui.

Puikus ekonomiškas variantas trys viename: dušo želė, veido prausiklis, skystas muilas. O jei tiks ir kaip šampūnas, bus galima sakyti, kad keturi viename.

Sertifikuota „Natrue“.

„Alterra“ bekvapės dušo želės-šampūno sudėtis, INCI: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Maris Sal, Glycerin, Sodium PCA, Sodium Lactate, Betaine, Olea Europaea Fruit Oil*, Sodium Cocyl Glutamate, Disodium Cocyl Glutamate, Xanthan Gum, Tocopherol, Helianthus Annus Seed Oil
*ingredients from certified organic agriculture
„Alterra“ bekvapę dušo želę galima įsigyti „Droge“, jos kaina yra 9,99 lito/250 ml, tačiau neretai pasitaiko nuolaidų.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)