, , ,

„Lily Lolo“ balzaminis šešėlių pagrindas

10:05

LL šešėlių pagrindas
„Lily Lolo“ šešėlių pagrindas
Tam, kad šešėliai nuo vokų per dieną nenuplauktų, siūlome naudoti šešėlių pagrindą. Naudodamos mineralinę dekoratyvinę kosmetiką, per laiką esame atsirinkę vieną mėgiamiausių tokio tipo gaminių - Didžiosios Britanijos kompanijos „Lily Lolo“ dviejų dalių šešėlių pagrindą.

Mineralinės kosmetikos gamintojai gamina dvejopo tipo šešėlių pagrindus - miltelių ir „šlapio“ tipo. Veikia ir vieni, ir kiti, tik skirtingu būdu.


Mums yra tekę su mineraline kosmetika-milteliais darytis šventinį makiažą nuo-iki.

Tiesą sakant, renkantis, o tuo labiau perkant, sunku motyvuotis, kam reikia tiek atskirų miltelių, kurių sudėties skirtumų kartais net nesimato plika akimi. Bet variantas nuo-iki parodė, kad skirtingos paskirties, pagal instrukcijas naudojamos dėžutės savo darbą atlieka puikiai - ir oda padengta gerai, ir viskas ant jos laikosi tiek, kiek reikia.


Kai „Lily Lolo“ savo laiku rinkai pristatė naujieną, ji buvo įdomi kaip naujiena. Mes pasakysime, kaip ji veikia ir kodėl tapo vienu mėgiamiausių gaminių.


„Lily Lolo“ sukurtas simondsijų ir argano duetas



LL praimeris šešėliams
„Lily Lolo“ šešėlių pagrindas
„Lily Lolo“ šešėlių pagrindą sudaro dvi spalvos - viena nude, arba kūno, kita gelsva.

Kūno spalvos dalis skirta išlyginti akies voko spalvą, sukurti neutralią bazę šešėliams. Tuo tarpu gelsvoji dalis yra skirta patamsėjusioms paakių vietoms maskuoti. Abi šios spalvos gali būti maišomos tarpusavyje.


Kalbant apie jautrią akių zoną ir ypač ploną paakių zoną, balzamo tipo šešėlių pagrindas atsidūrė topo viršūnėje, nes pagamintas švelnių, odą tausojančių simondsijų ir argano aliejaus pagrindu, nesausina, gerai padengia odą.

Jeigu miltelių tipo priemonės sugeria odos sebumą ir taip pailgina dekoratyvinės kosmetikos išsilaikymą ant odos, tai „Lily Lolo“ simondsijų ir argano duetas duoda odai ženklą: esi saugi, sutepta, pailsėk! Nors pradžioje buvo šmėkštelėjusi mintis, kažin, kaip veiks šis šešėlių pagrindas, kuris maitina tuo metu, kai kiti sebumą nusiurbinėja, bet praktika parodė, kad jis vertas pasitikėjimo. 


Apie tai, kaip odą veikia tepamas aliejus, rasite „Natural ID“ įraše, skirtame „Dr.Hauschka“ filosofijai.


Padengusi vokus nude spalvos šešėlių pagrindu, pudruodama veidą mineraline pudra, kartu nupudruoju ir akis, o po to nupurškiu, kad viskas gerai susėstų ir susivienodintų su oda. Po šių žingsnių, dengiu voką biriais mineraliniais šešėliniais, piešiu „pravedimus“. 


Su „Lily Lolo“ šešėlių pagrindu, šešėliai ir kitas akių dekoras išsilaiko iki vakaro ir nekelia streso dėl subėgimo. Tai yra nežinia kelintą kartą kartojama makiažo priemonė, už kurią gamintojui būtų galima parašyti 10 balų.


„Lily Lolo“ šešėlių pagrindo kaina yra 8,99 svaro (37,5 lito)/2 gramai.


Įsigyti galima gamintojo puslapyje www.lilylolo.co.uk

Lietuvoje „Lily Lolo“ kosmetika prekiauja www.persikas.lt. Šio pagrindo čia rasti nepavyko, tačiau jei parašysite ir paprašysite, manome, kad jį suorganizuos.

„Lily Lolo Eyelid Primer“ ingredients, INCI
Simmonsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, uphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Argania Spinosa Kernel Oil, Mica, ocopherol, [+/- CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxide), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide)].

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)