, , ,

„Organic Shop“ dušo želė su lotosu ir sviestmedžiu

14:42

natūrali dušo želė

Dušo želė yra vienas tų gaminių, kuriam paprastai nekeliami labai aukšti reikalavimai. Ji turi maloniai kvepėti, smagiai putoti ir nesausinti kūno odos. Šią „Organic Shop“ dušo želę įsigijau prabėgomis, skubėdama ir daug nesvarstydama - pasitenkinau užrašu, kad ekologiška ir prasukau pompą, kad įsitikinčiau, jog kvapas nuosaikus. Kaip bebūtų keista, ne visuomet skubos darbas nueina perniek - man ši želė labai patiko.

Negalėčiau pasakyti, kuo kvepia ši dušo želė - švelniai ir gėliškai. Jei tikitės, kad ji atliks migdymo ar žvalinimo funkciją, tai neatliks. Kvapas nėra nei tiesmukas, nei stipriai išreikštas. Sudėtyje paskutiniu ingredientu įrašytas Parfum ir nenurodyta, kokios jis kilmės, tačiau dušo želė turi „BDIH Cosmos Natural“ eko sertifikatą.

Gamintojas nurodo, kad „Organic Shop“ dušo želė su lotoso ekstraktu ir sviestmedžio sviestu atlieka odos jauninimo funkciją. Ekonomiška sudėtis, nors ir kukli, tačiau gerai subalansuota ir nekelia noro kvestionuoti gamintojo teiginius.

Iš karto pasakau, kad dušo želės putojimas yra tikrai kuklus. Tai reiškia du dalykus: panaudotas švelnus putoklis ir jis atsvertas aliejais, kurie mažina putojimą bei želę daro ypač draugišką odai.

Šią dušo želę dažniausiai naudojau migdolų aliejui nuo veido nuplauti ir putojimo bei slydimo tam visiškai pakako, kartoti nesinorėjo ir nereikėjo.

Apie lotoso ekstraktą galiu pasakyti tiek, kad jis turėtų šviesinti odą, veikti prieš senėjimą. Sviestmedžio sviestas yra vienas geriausių odos impregnantų, kuriame yra daug nemuilinių medžiagų. Dušo želės sudėtyje yra ir makadamijų aliejaus, kuris dėl savo lengvumo ir gebėjimo drėkinti ypač tinka sausai odai. Kalbant apie greitai nuplaunamus prausiklius plėstis apie sudėtinių dalių poveikį gal ir neverta, tačiau tai rodo, kad želė yra švelni odai.

„Organic Shop“ dušo želę teko išbandyti ne tik ant odos, bet ir ant plaukų, kai išvažiavau, pamiršusi įsimesti savo šampūną. Priešingai kitoms nebrangioms eko priemonėms, kurias prisiėjo paskutiniu metu testuoti, šiai dušo želei žerti priekaištų negaliu: plaukus su ja išsiploviau gerai, jie liko banguoti, slidūs. Ne tokie, kaip po mėgiamiausio šampūno, bet geri.

Šiaip ši dušo želė nėra kažkuo labai išsiskirianti, įsigremžianti į smegenis. Tai paprastas, kuklus ir nenuviliantis ekonomiškas pasirinkimas.

„Organic Shop“ dušo želės su lotosų ekstraktu ir sviestmedžio sviestu sudėtis, INCIAqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Nelumbo Nucifera Flower Extract*, Butyrospermum Parkii Butter*, Macadamia Ternifolia Seed Oil*,  Glycerin, Sodium Chloride, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum.
(*)-issued from organic agriculture
Dušo želė kainuoja 2,19 euro/280 ml. Aš saviškę pirkau „Droge“, ja taip pat prekiauja „Elevita“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)