, , ,

Britiškas PHB kūno losjonas su neroliu ir ylang ylang

09:38

ekologiškas kūno losjonas su neroliu

Kūno losjonai ar kremai man niekada nebuvo vertas didelio dėmesio klausimas. Nes kūno oda paprastai yra nereiklesnė, palyginti su veido priežiūra. Taip pat dėl to, kad jų pasirinkimas yra didelis. Ilgą laiką verčiausi su įvairiomis mini, kelionio dydžio kūno pakuotėmis (tiek ir tereikia), kol vieną rytą išsitepiau „Attitude“ losjonu. Nepakenčiamai saldus ir kibus kvapas kankino mane visą dieną, kol vakare su palengvėjimu sumečiau drabužius skalbimui ir nutariau, kad laikas įsigyti ką nors malonaus ir tikro. Atsikandusi amerikietiškų mėginių, kur kas antras kvepia tuo pačiu saldžiu kvapu, dairiausi Europoje.

Taip prasidėjo mano pažintis su Didžiosios Britanijos gamintoju „PHB Ethical Beauty“. Ir net neabejoju, kad apie jį rašau ne paskutinį kartą.

Iš rankomis gaminamos „PHB Ethical Beauty“ kosmetikos asortimento išsirinkau kūno losjoną su neroliu ir ylang ylang (kvapniosiomis kanangomis). Pagrįstai tikėdamasi neriebios, tikrais, konkrečiais eteriniais aliejais, o ne nežinia kuo kvepiančios priemonės. Ir supratau, kodėl PHB kosmetika taip mėgstama.

„PHB Ethical Beauty“ kūno losjonas pasižymi tuo, kad:

  • Supiltas į patogų buteliuką su pompa,
  • Lengvas ir neriebus,
  • Losjono konsistencija - pusiau gelinė,
  • Ant odos palieka vandens, o ne riebalo pėdsaką,
  • Kvepia maloniu, vėsiu neroliu bei petitgreinu, ylag ylang vos jaučiamas,
  • Kvapas neįkyrus. Rūbuose lieka, bet nedominuoja.
Tai pats maloniausias ir labiausiai patikęs losjonas, kiek esu bandžiusi ar naudojusi savo gyvenime. Malonus, paprastas naudojimas, puikus odos drėkinimas ir nuostabus tikras eterinių aliejų kvapas. Už tokį negaila nė vieno išleisto cento.

Juo labiau, kad sudėtis labai turtinga: kokosų, saulėgrąžų, abrikosų, migdolų, erškėtrožių, Kukui, granatmedžio, slyvų, tamanu aliejai, sviestmedžio ir kakavos sviestai. Losjonas kvėpintas apelsinų, pačiulių, ylang ylang ir nerolio eteriniais aliejais.

„PHB Ethical Beauty“ kūno losjono su neroliu ir ylang ylang sudėtis, INCIWater (Aqua), Cocos Nucifera Oil (Coconut)**, Helianthus Annuus Seed Oil (Sunflower)**, Cetearyl Glucoside, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)**, Prunus Armeniaca (Apricot)**, Benzyl Alcohol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera)**, Theobroma Cacao (Cocoa Butter), Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Sweet Almond), Rosa Canina Fruit Oil (Rosehip), Olea Europaea Oil (Olive), Calophyllum Inophyllum Seed Oil (Tamanu), Aleurites Moluccana Seed Oil (Kukui), Punica Granatum Seed Oil (Pomegranate), Prunus Domestica Seed Oil (Plum), Tocopherol, Levulinic Acid, Potassium Sorbate, Citric Acid, Xanthan Gum, Citrus Aurantium Fruit Oil (Orange), Pogostemon Cablin (Patchouli), Canaga Odorata (Ylang Ylang), Citrus Aurantium Flower Oil (Neroli). *Limonene, *Linalool, *Citral, *Farnesol, *Geraniol, *Benzyl alcohol, *Benzyl salicylate, *Eugenol, *Isoeugenol, *Benzyl benzoate.
*Occurs naturally in essential oils
**Organically grown ingredients
Certified Cruelty Free, Vegan & Halal.

PHB losjoną pirkau www.lovelula.com, jo kaina -14,5 svaro/250 ml. 

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)