, , ,

„Alima Pure“ skystas šilkas - makiažo pagrindas

22:13

„Alima Pure“ nuotrauka
Tobuliausios birios mineralinės pudros gamintoja iš JAV „Alima Pure“ antradienį pristatė skystą šilką - makiažo pagrindą ir maskuoklį viename. Didelės asmeninės simpatijos įmonės puoselėjamoms vertybėms ir minimalizmui lemia, kad man šis gaminys įdomus. Iš kitos pusės, jau prasidėjo kalendorinis ruduo, oras vėsta ir greit ateis laikas, kai makiažą norėsis darytis su skystomis, mažiau odą sausinančiomis ir labiau puoselėjančiomis priemonėmis.
Dar nespėtos nuleisti užuolaidos po premjeros JAV rinkoje, todėl apie „Alima Pure“ skystą makiažo pagrindą pasvarstysiu teoriškai. Nors tai irgi gali pasitarnauti sprendžiant, pirkti šį makiažo pagrindą ar ne.
Funkcijos: stangrins
„Alima Pure“ pirmojo ingrediento pasirinkimas atiteko ne vandeniui (na ne, nebūčiau net patikėjusi), ne drėkinančiam alavijui, o šalavijų hidrolatui. Jis turi dezinfekuojantį, lengvai sutraukinantį ir kartu švelniai stangrinantį poveikį odai, mažina riebalavimąsi.
Keliuose šaltiniuose radau, kad šalavijų poveikis panašus į moteriško hormono estrogeno, jie naudojami PMS simptomų mažinimui, spazmų šalinimui. Žinoma, gėlių vanduo niekuomet neturės tokio stipraus poveikio kaip eterinis aliejus tačiau faktas kalba už save - tai moteriško grožio garantas.
Kaip yra žinoma, su amžiumi estrogeno organizme mažėja, todėl augalinė alternatyva - labai į temą. Be to, pagrindo kaina tokia, kad jo greičiausiai labai jaunos merginos ir moterys nepirks.
Drėkins
Skystame pagrinde „Alima Pure“ panaudojo drėkinimo stebuklu vadinamą hialurono rūgštį, kuri sugeba pritraukti 1000 daugiau vadens palyginti su savo svoriu. Ji drėkina ir švenina odą, skatindama kolageno gamybą.
Antra hialurono forma - natrio hialuronatas, arba vandenyje tirpi druska, išgauta iš hialurono rūgšties. Ją lengvai absorbuoja oda, kartu tapdama minkšta ir elastinga.
Maitins
Kaip ir dera makiažo priemonei, kuri nenori būti apkaltinta riebumu bei porų kimšimu, „Alima Pure“ turi keletą nesunkių aliejų, kurie bazuojasi sudėties pabaigoje. Tai skystuoju auksu vadinamas argano aliejus, kuris odą atgaivina, pagerina jos tekstūrą, lengvai susigeria ir neriebina.
Kokosų aliejus vertinamas už didelę lauro rūgšties, pasižyminčios savybe saugoti odą nuo laisvųjų radikalų, koncenraciją. Riebiosios rūgštys ir proteinai padeda atkurti odos atsparumą bei spartina ląstelių atsinaujinimą.
Iš aliejinės dalies makiažo pagrinde taip pat yra antioksidatais turtingas vitaminas E, išgautas iš saulėgrąžų aliejaus.
Užpildas
Iškart po šalavių vandens rikiuojasi glicerinas, emolientai ir odą kondicionuojančios medžiagos, riebusis akoholis ir sebumo pertelių sugeriantis silicio dioksidas, pagrindo tekstūrą pagerinantys celiuliozės produktai. Nepaisant to, kad kai kurios medžiagos teoriškai gali būti išgautos iš gyvūninės kilmės riebalų, tačiau gamintojas pažymi, kad gaminys yra veganiškas: vadinasi ne.
Ši mano išskirta dalis arba labai pateisins savo buvimą sudėtyje, arba suerzins. Bet tai gali paaiškėti tik praktikoje.
Sudėties pabaigoje - klasikiniai mineralinės pudros komponentai: titano dioksidas ir geležies oksidai.
Paletė
Skysto makiažo pagrindo paletę sudaro 10 spalvų: nuo pačios šviesiausios iki tamsiausios. Mano lūkesčiai nebuvo nuvilti: pateikti aiškūs aprašymai, kuri spalva kokiai odai tinka. Nesinori gilintis? Užteks pasirinkti pagal naudojamos birios pudros atspalvį.
  • Pearl: šviesiai odai su šaltu ar neutraliu atspalviu. Atitinka Cool 1, Neutral 1 ir Olive 0 birų pagrindą,
  • Dream: šviesiai ir vidutinei odai su šaltu ar neutraliu atspalviu. Atitinka Cool 2, Cool 3, Neutral 2, Neutral 3, Olive 1, Olive 1.5,
  • Suede: vidutinei odai su šaltu ar neutraliu atspalviu. Atitinka Cool 4, Cool 5, Neutral 3.5, Neutral 4, Olive 2, Olive 3,
  • Muse: vidutinei-tamsiai odai su šaltu ar neutraliu atspalviu. Atitinka Cool 6, Cool 7, Neutral 5, Neutral 6, Olive 4, Olive 5,
  • Cashmere: tamsiai odai su šaltu ar neutraliu atspalviu. Atitinka Cool 8, Cool 9, Neutral 7, Neutral 8, Olive 6, Olive 7,
  • Dew: šviesiai odai su šiltu ar neutraliu atspalviu. Atitinka Warm 1, Beige 1,
  • Echo: šviesiai-vidutinei odai su šiltu ar neutraliu atspalviu. Atitinka Warm 2, Warm 3, Beige 2 Beige 3,
  • Spice: vidutinei odai su šiltu ar neutraliu atspalviu. Atitinka Warm 4, Warm 5, Beige 4, Beige 5,
  • Lush: vidutinei-tamsiai odai su šiltu ar neutraliu atspalviu. Atitinka Warm 6, Warm 7, Beige 6, Beige 7,
  • Heat: tamsiai odai su šiltu ar neutraliu atspalviu. Atitinka Warm 8, Warm 9, Beige 8, Beige 9.
„Alima Pure“ skysto makiažo pagrindo sudėtis, INCISalvia Sclarea Flower/Leaf/Stem Water, Glycerin, Polyglyceryl-10 Stearate, Octyldodecanol, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Parfum*, Silica, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Stearoyl Lactylate, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum, Argania Spinosa Kernel Oil, Cocos Nucifera Oil, Cellulose, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid [+/- CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499]

*Natural. Vegan and gluten free.

Makiažo pagrindo kaina - 42 JAV doleriai, kol kas įsigyti galima gamintojo puslapyje.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)