, , ,

„EcoLAB“ putojantis dušo aliejus

07:49

natūralus kreminis prausiklis

Viena labiausiai patikusių nebrangių natūralių higienos priemonių - „EcoLAB“ putojantis dušo aliejus su kininio arbatmedžio (kamelijos) ekstraktu ir mangų sviestu. Kodėl aliejus ir kodėl putojantis? Nežinau. Pati pavadinčiau kreminiu kūno prausikliu, panašiu į numylėtus „Weleda“ prausiklius.

Tai, kad prausiklis yra kreminės tekstūros, man visuomet reiškia didesnį odos puoselėjimą, palyginti su skaidriais geliais. Šiame prausiklyje yra migdolų aliejaus ir mangų sviesto, jis prausia švelniai, bet užtikrintai. Nesudrebėtų ranka priskirti jį namų SPA priemonėms.

Prausiklis yra tirštesnio pienelio konsistencijos, patrynus - suputoja. Taip, puta neužauga trimis aukštais ir nesilaiko keliolika minučių, bet yra maloni ir tikrai pakankama. Iš ko sprendžiu, kad prausiklis prausia švelniai, bet užtikrintai? Nes juo dabar nuplaunu nuo veido migdolų aliejų, kuris man nutirpdo „Ere Perez“ blakstienų tušą ir apskritai išmasažuoju visą veidą. Antrą kartą prausimo proceso kartoti nereikia.

Kvapas. Sudėtyje įrašyta Perfume ir niekas be gamintojo (Rusijos „Eko Laboratorija“) nežino, ką tai reiškia. Gėliškas, silpnas ir neįkyrus. Subtilumo būtų galima pasimokyti kai kuriems kitiems gamintojams, kurie sugeba tiek prikvėpinti savo gaminius, kad jie tampa nepakenčiami.

„EcoLAB“ putojančio dušo aliejaus sudėtyje yra sausą ir jautrią odą puoselėjančio avižų nuoviro, glicerino, kvapiųjų kanangų (Ylang-ylang), citrinų eterinių aliejų.

Labai vertas dėmesio, netgi mažiau prisibijau minties kada nors išbandyti šio gamintojo šampūną.

„EcoLAB“ putojančio dušo aliejaus sudėtis, INCI: Aqua, Avena Sativa Water, Organic Prunus Amygdalus Oil, Mangifera Butter, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Camellia Sinensis Extract, Glycerin, Organic Cananga, Citrus Limonum Oil, Xanthan Gum, Perfume, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid.

Kainuoja apie 3,99 euro/250 ml, pirkau „Kosmadoje“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)