, , , ,

Futuristiniai makiažo šepetėliai

07:42

Aliexpress makiažo šepetėliai

Futuristiniai. Neįprasti. Netikėtos formos. Ypatingai lengvi. Labai tankūs. Nuostabūs. Visa tai adresuoju vadinamosios dantų šepetėlio formos makiažo šepetėliams, kurių evoliucija įvyko prieš dvejus metus. 2014 metų gegužę JAV rinkoje pasirodė pirmoji ovalių makiažo šepetėlių kolekcija, sukurta vieno iš buvusių MAC vadovų Matthew Waitesmith'o įmonės „Artis. Beje, tokį apvalų makiažo pagrindo šepetėlį dabar turi ir MAC. Ši apgalvota evoliucija, pakeitus įprastą šepetėlio formą, sukėlė revoliuciją viso pasaulio moterų kosmetinėse. Ir žinot, buvo verta.

Aš pradedu ne nuo kosminius pinigus kainuojančių originalų, kur vien šepetėlis makiažo pagrindui atsieitų apie 70 JAV dolerių, o nuo dublikatų. Žinau, būtų solidžiau rašyti, kad radau ir atsisiunčiau iš www.ebay.com, bet kas nežino, kad čia pigiai perparduodamos tos pačios bevardės kinietiškos prekės? Būsiu atvira - rinkinį už 8 dolerius pirkau www.aliexpress.com. Evoliucija lieka evoliucija, bet tikrai sudrebėtų ranka mokėti milžinišką sumą už katę maiše.

Ilgai siuntė, ilgai laukiau, paskui dar pusę mėnesio Lietuvos pašte pragulėjo ir štai - mano rankose mažas vokas. Jūsų žiniai, tas didžiausias ir dešiniausias pagrindo šepetėlis yra vos didesnis už standartinį arbatinį šaukštelį. Parsinešiau į namus, išsiploviau ir eksperimentas prasidėjo. Beje, visuomet rekomenduoju išsiplauti pačioms naujai įsigytus makiažo įrankius - maža ką.

Futuristinių makiažo šepetėlių pliusai:

  • Iki 10 kartų tankesni už įprastus šepetėlius, todėl sugeria minimalų priemonės kiekį, o gal net ir nieko,
  • Dėl glaudaus ir vientiso kontakto su oda tobulai dengia skystas priemones, puikiai tinka birioms,
  • Sustiprina mažiau pigmentuotų, mažiau ryškių makiažo produktų efektą,
  • Dažantis jų forma leidžia maksimaliai priartėti prie veidrodžio,
  • Lengvi, ergonomiški, jais paprasta manevruoti,
  • Gražūs!
Minusai:

  • Mažiausių šepetėlių forma man yra nepatogi akių linijai brėžti ir antakiams ryškinti,
  • Akies voko iššviesinimui toliau renkuosi purų tradicinį šepetėlį, kad daugiau birių šešėlių miltelių liktų ant odos dėl matinio efekto ir neleistų nuplaukti makiažui,
  • Gražiai atrodanti rankena šalia didžiausio šepetėlio galvos atrodo netvirta. Bet gal tik atrodo.

Perskaičiau gausybę atsiliepimų, peržiūrėjau aibę filmukų „Youtube. Labai įstrigo vienas jų ir tokio šepetėlio (originalaus) palyginimas su „Beauty Blender“: tuo pačiu makiažo pagrindu mergina strazdanas vienoje veido pusėje šepetėliu uždažė vienu kartu, o su kempinėle reikėjo trijų.

Tos, kurios lygino originalus ir dublikatus išskyrė du pagrindinius skirtumus: originalūs šepetėliai yra švelnesni liečiantis prie veido ir truputį skiriasi plaukelių paviršiaus nukirpimas. Originalūs šepetėliai plokštesni, neoriginalūs - labiau išlenkti.

Tos merginos, kurios originalų neturi ar nebandę, o pirmiausiai nusipirko pabandyti pigų variantą kaip ir aš, tiesiog džiaugiasi draugiška forma, švelnumu ir neįtikėtinai lygiu, vientisu bei ryškiu dengimu.

Dengimo eksperimento idėją pasiskolinau iš šio filmuko, tačiau vietoje porėto apelsino pasirinkau porėtą citriną, kuri buvo šaldytuve. Ar tikrai makiažo dengimo priemonės yra taip svarbu ir kokį darbą jos nudirba? Pažiūrėkim: pirštai, „Real Technics“ kempinėlė ir naujoviškas tankus šepetėlis. Prieš:


Po. Kai pasidarbavau su „Andalou NaturalsBB kremu:



Iš labai arti:


Gali atrodyti, kad šepetėlis sugeria daug makiažo pagrindo, todėl jo užsitepa mažiau. Ne. Tiesiog dėl savo tankumo jis labai tolygiai paskirsto priemonę ant odos. Įsitikinau tuo nusitaškavusi veidą „Couleur CaramelBB kremu ir skirstydama jį šepetėliu: braukiu, ir akivaizdžiai matau, kaip dažomais šuorais, lygiai ir plonai parunda balta blyški oda. Jau antrą šio BB kremo pakuotę nusipirkau, o tokį jo efektą mačiau pirmą kartą, kai pirmą kartą testavau naujovišką šepetėlį.

Biriai pudrai jis irgi labai tinka. Kadangi mano favoritė yra labai švelni ir saikingai trūkumus slepianti „Alima Pure, ji nepalyginamai efektyviau įtrinama į odą ir iškart sukuriamas matiškumo, lygumo efektas. Naudojant tokius šepetėlius veidas niekuomet neatrodys miltuotas, nereikia net purkšti, kad pagrindas gerai susėstų ir natūraliai atrodytų.

Tik vienas niuansas. Kadangi šie šepetėliai paryškina makiažo priemonės pigmentaciją, spalvą, reikia, kad ji būtų puikiai tinkanti, antraip gali būti nenoromis susikurtas pavogto veido vaizdas. Kita vertus, jei net ir nusipirkote kažką mažiau pigmentuoto, prasčiau besidengiančio - šepetėlis gali išgelbėti situaciją.

Pasakyti, kad šiais šepetėliais esu žiauriai patenkinta, reiškia, ne iki galo išreikšti savo nuomonę. Na labai labai!!!

Pabaigai dar pažiūrėkim į jų tankumą iš arčiau:


„Aliexpress“ platformoje už šį šepetėlių rinkinį mokėjau 8,44 JAV dolerio. Laikausi principo neteikti konkrečių rekomendacijų dėl šio parduotuvių parko, nes jame labai operatyviai keičiasi prekės ir jų asortimentas. Jeigu domina, rinkitės pagal atsiliepimus ir vertinimus.

Jums dar gali patikti

2 komentarai (-ų)

  1. Sveiki, kiek supratau, labiausiai patiko tas didysis šepetėlis, o kiti kaip ir nelabai?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. laba diena, panašiai! Tas didysis tapo nepakeičiamas, tiesiog neįsivaizduoju, kaip iki šiol be jo išsiversdavau. Antras pagal dydį irgi patinka šviesinančiai pudrai tepti. Ir tas mažytis apvalus einamas, bet ne šešėliams, o maskuokliui. Tik jį dar jaukinuosi, nes iš tiesų tokio tipo šepetėliai pasižymi "intensyviu" užtepimu, todėl reikia atkalti ranką dažantis su jais. Plokštieji man kol kas mistika...

      bet davėt gerą idėją, reikės pratęsti seriją apie juos :))

      Panaikinti