, , ,

Kartojamas „Ere Perez“ migdolinis blakstienų tušas

08:52

vandeniui atsparus natūralus blakstienų tušas

Vilnius yra didžiausias, judriausias ir, be kita ko, daugiausiai streso keliantis miestas Lietuvoje. Jeigu rūkas - jis dažnai nusėda, neleisdamas būti išsklaidoma vėjo, nes miestas truputį dauboje. Jei smogas, laukia panašus scenarijus. O kur dar įžymieji sostinės transporto kamščiai, apie kuriuos galima kurti legendas? Aplinkui verdant didmiesčio gyvenimui, norisi savimi pasirūpinti kuo švelnesniais būdais - taip į mano namus atkeliavo jau antrasis „Ere Perez“ blakstienų tušas su ir kūdikiams tinkančiu migdolų aliejumi.

„Ere Perez“ aliejų ir vaškų magija

Pirmą kartą išbandžiusi „Ere Perez“ tušą nepatyriau wow efekto ir apie tai rašiau. Ir sausoka paties tušo masė, ir tik aliejumi galimas jo nuvalymas. Nepaisant to, grįžtu prie jo jau be abejonių ir tam buvo priežasčių.

Pasikartosiu, kad tušas ypatingo vizualinio efekto nežada, bet palyginus nuotraukas nepastebiu, kad labai nusileistų žadantiems. Pliusas.

Neteka, netrupa ir nebėga - be avarijų atlaiko iki vakaro. Pliusas.

Nedirgina jautrių akių. Pliusas.

Su juo galima net maudytis. Pliusas.

Nusivalo aliejumi - irgi pliusas, nes kartu yra tausojamos bei pamaitinamos blakstienos.

Tušą naudojau daugiau kaip 3 mėnesius ir iš bėdos galėčiau naudoti ir toliau, tačiau noriu jį pakeisti šviežiu.

Blakstienų pokyčiai

Be abejonės, atšilo oras, baigėsi žaidimas veidas+aliejus+rankšluostis. Dabar visą veidą nuvalau aliejumi, šlakeliu jo išmasažuodama tiek odą, tiek akis, o vėliau viską nuplaunu prausikliu. Su „Ere Perez“ tušu kitaip ir nebūtų įmanoma.

Tai visai nekeista, bet pastebėjau šaunių dalykų: atsigavo blakstienos ir antakiai.

Antakių tušu nedažau, bet panašu, kad jie patenkinti kasdiene porcija aliejaus. Vienoje paskaitoje teko girdėti, kam yra naudojami įvairūs geliai antakiams - nes jie nenatūraliai atrodo, jei yra matiniai (dėl naudojamų makiažo priemonių, nusilpimo), todėl reikia juos „pablizginti“. Šiuo atveju antakiai blizga patys ir be jokių papildomų pastangų.

Blakstienos sustiprėjo, tapo standžios, paviršius - glotnus. Net jų ataugimo procesas kitoks. Anksčiau jausdavosi ir matydavosi, kurioje vietoje vietoje iškritusių atauga naujos, dar trumpos. Šiuo atveju augo praktiškai vienos ant kitų ir sukūrė dar tankesnių blakstienų įspūdį.

Kaip jau pradėjau ir pernai balandį rašiau, į kiekvieną blakstienų tušą, taip pat ir į „Ere Perez“ įlašinu levandų eterinio aliejaus + lašiuką arbatmedžio eterinio aliejaus, nes tai skatina jų augimą, stiprėjimą bei saugo nuo blakstienų erkučių. Tai veikdavo ir vandeniniams tušas, tačiau aliejinis-vaško variantas blakstienas tausoja nepalyginamai labiau.

Migdolų aliejus

Migdolų aliejus laikomas vienu švelniausių ir universaliausių, nes yra tinkamas nuo naujagimių iki neribojamo amžiaus žmonių.

„Ere Perez“ naudoja ekologišką migdolų aliejų, kuris stiprina ir ilgina blakstienas, saugo jas nuo iškritimo bei stimuliuoja jų augimo procesą. Beje, migdolų aliejuje yra daug odai ir plaukams (taip pat ir blakstienoms) vertingo vitamino E. Jis maitina, ramina ir minkština.

Ere Perez Natural Almond Oil Mascara“ sudėtis, INCIBeeswax, Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax, Palm Kernel (Elaeis Guineensis) Wax, Soybean (Glyicine Soja) Seed Wax, isoamyl laurate, Calcium Stearate, Isopropyl Palmitate, Sweet Almond (Prunus Amygdalus Dulcis) Oil, Palmitic Acid, Mamey (Pouteria Sapota) Oil, Avocado (Persea Gratissima) Oil, Tocopherol (Vitamin E), Orange (Citrus Aurantium Dulcis) Oil, Lemon (Citrus Medica Limonum) Oil, Bergamot (Citrus Bergamia) Oil, iron oxides. 

Tušą vėl pirkau britų elektroninėje parduotuvėje www.naturisimo.com, jo kaina 16,50 svaro/10 ml.




Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)