, , , , ,

Naujovės: kaktusų šepetys, kosmetika su probiotikais, nulupami nagų lakai

11:24


Artėjant kalėdinei prekybai, kosmetikos gamintojai labiau užsiėmę rinkinių pakavimu, o ne didelių naujienų pristatymu. Tačiau vistiek radau kelias įdomybes, kurias noriu parodyti.

Sausas kūno masažas su kaktusų šepečiu

Didžiosios Britanijos įmonė „Hydrea London“ siūlo įsigyti sauso kūno masažui skirtą šepetį, kurio korpusas pagamintas iš sertifikuoto bukmedžio, o šereliai - iš kaktuso. Plati šepečio galva užtikrina masažo efektyvumą, o trumpa rankena - valdymo patogumą.

Šepečio ilgis - 24 centimetrai, plotis plačiausioje vietoje - 12,5 centimetro.  



Dailus gaminys, tikrai papuoštų vonios kambarį. Beje, jis skirtas griežtai tik sausam kūno masažui, todėl klientai griežtai perspėjami jo nešlapinti nei duše, nei vonioje.

Tokį šepetį galima įsigyti „Naturisimo“ parduotuvėje, jo kaina - 10,99 svaro.

Na, ir žemėlapis, kaip atlikti sausą kūno masažą, kuris išjudina limfą, detoksikuoja kūną, padidina energijos lygį. Nesvarbu, iš kur pirktą šepetį turite, svarbu, kad jis tam skirtas:


„Nahla Beauty“ nuotrauka
Sausam masažui skirtą šepetį rekomenduojama kartą į savaitę išplauti su muilu ir išdžiovinti. Po nuotrauka esančioje nuorodoje galite plačiau paskaityti apie sauso kūno masažo privalumus ir techniką.

Kosmetika su probiotikais

„Naturisimo“ pamačiau brangų prekės ženklą „Aurelia Probiotic Skincare“ su probiotikais. Ši britų įmonė teigia naudojanti revoliucinę probiotikų technologiją ir tai visiškai nėra keista, mokslininkams vis garsiau kalbant apie mikrobiomą, arba žmogaus ir bakterijų konglomeratą, vieningą ekosistemą. Tai yra, žmogus esu aš + kilogramai manyje ir ant manęs gyvenančių bakterijų, o ne vien aš ir bakterijos kažkur aplinkoje.

Daugiau mažiau vieningai imama sutarti, kad antimikrobinės priemonės, tarp jų muilai, taip pat sterilumo siekis, žmogui daro meškos paslaugą: sunaikinamos draugiškos, sveikatai būtinos bakterijos, trinka imunitetas, daugėja alergijų. Tai stengiamasi kompensuoti, suvaldyti ir kosmetikos priemonėmis. Kita vertus, skeptikai sako, kad nėra prasmės į kremą dėti probiotikus, kurių vieta žarnyne.

Bet. Jeigu aš rašau tokius tekstus, o Jūs juos skaitote, vadinasi, mes neatmetame ir probiotinės sėkmės galimybės. „Aurelia Probiotic Skincare“ asortimentas išsamus ir platus, bet, atsižvelgiant į kainą, siūlyčiau geriau pradėti nuo „Andalou Naturals“ kremo su vitaminu C ir probiotikais - kelioninio dydžio.

Iherb.com nuotrauka
„Andalou“ naudoja probiotinį kompleksą, kurio sudėtyje yra oligosacharidai, valgomojo verpstino šaknis, maltodekstrinas ir laktobacilos.

„Andalou Naturals“ atstatančio kremo „Renewal Cream, Probiotic + C“ sudėtis, INCI: Aloe Barbadensis Juice, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil, Vegetable Glycerin, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Glyceryl Monolaurate, Fruit Stem Cells (Malus Domestica, Solar Vitis), and bioactive 8 berry complex, Magnesium Ascorbyl Phophate (Vitamin C), Hydrolyzed Myrtus Communis Leaf Extract, Lycium Barbarum (Goji) Glycopeptide, Probiotic Complex (Alpha-Glucan Oligosaccharide, Polymnia Sonchifolia Root, Maltodextrin and Lactobacillus), Tocopherol (Vitamin E), Olive Squalane, Allantoin, Hyaluronic Acid, Manuka Honey, Acacia Gum, Calendula Officinalis Extract, Cucumis Melo (Melon) Eextract, Rosa Canina (Rosehip) and Punica Granatum (Pomegranate) Oils, Camellia Sinensis (White Tea) Extract, Cyamopsis Tetragonolobus (Guar) Gum, Phenetyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Citrus Tangerina (Tangerine) Oils.

„Andalou“ kremo kaina yra 5,95 dolerio/12 ml, šiuo metu taikoma 4,79 dolerio ar net 0,99 dolerio kaina, jei pirkėjas šį mini kremą perka pirmą kartą.

Nulupami nagų lakai iš JAV


Vasarą pasidžiaugiau bekvapiu, nulupamu nagų laku „Little Ondine“. Britų kompanijos revoliucingas idėjos išpildymas, mažiau chemikalų, mažiau nepatogumų, patogu naudoti. Nulupamus nagų lakus siūlo ir JAV bendrovė „Hugo Naturals“.


„Hugo Naturals“ nuotrauka
Reiškiu simpatijas pačiai idėjai, bet noriu akcentuoti du „bet“.

Jetus, na tik nelakuokite tokiais lakais nagų gyvūnams, nesvarbu, kad anot „Hugo Naturals“ - kai kuriems galima. Tai negražu, natūralu ir nesveika. Kas atsakys, jei gyvūnas pagrauš tokio lako ir apsinuodys, susirgs?

Štai „Hugo Naturals“ lako sudėtis, INCI: Styrene/Acrylates Copolymer, Water, Citrus Medica Limonum (Lemon) Juice, Beta Vulgaris (Beet) Root Powder, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Powder, Sucrose, Spinacia Oleracea (Spinach) Leaf Powder, Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit Powder, Maldighia Glabra (Acerola Cherry) Fruit Powder, Silica Dimethyl Silylate, Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77491), Manganese Violet (CI 77742)

Dėl to, kad saugus ir vaikams, noriu tikėti, kad jis skirtas toms mergaitėms, kurios jau gali nusilakuoti nagus mamos laku. Tada tebūnie švelnesnis variantas - nulupamas nagų lakas.

Antras „bet“. Vistik britiška „Little Ondine“ nulupamų lakų versija siūlo solidžias, klasikines ir išieškotas modernias, tai yra gražias spalvas. Tuo tarpu „Hugo Naturals“ linijoje dominuojantis perlamutras ir tiesmukos žalios, gelsvos, mėlynos ir rausvos spalvos daro šiuos lakus panašius į labiau skirtus vaikams.

„Hugo Naturals“ nulupami nagų lakai gamintojo puslapyje kainuoja po 5,99 dolerio/8 ml.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)