, ,

Ekologiškas skystas probiotikas vamzdžiams

08:57


Probiotikų naudojimas buityje, jei taip galima pasakyti, yra naujas mados klyksmas. Neabejotinai prie to nemažai prisidėjo ir vieno buvusių „Swedbank“ banko vadovų Tomo Andrejausko pradėtas nuosavas verslas Lietuvos įmonėje „ProBioSanus“. Tenesupyksta „ProBioSanus“ komanda, bet jų gaminius bus galima pirkti tuomet, kai iš jų bus išimti tie stiprūs kvapai, kurie nori-nenori priverčia krūpčioti.

Dabar - apie naudojamą JAV bendrovės „Sonata Enterprise“ gaminamą ekologišką „Tri-Bio“ vamzdžių atkimšėją su gerosiomis bakterijomis, arba probiotikais. Sertifikuotas „EcoGreen“.

„Tri-Bio“ šūkis: „Always Safe! Always Clean! Always Green!“, lietuviškai skamba kaip „Visuomet saugu! Visuomet švaru! Visuomet žalia!“. Sertifikuoti „Tri-Bio“ produktai, kaip teigiama, greitai suyra, nesikaupia vandenyje, dirvoje, atmosferoje.


Šis vamzdžių valiklis yra bekvapis (svarbiausias pliusas), saugus naudoti net ir be pirštinių, savo sudėtyje turi nepatogeninių mikroorganizmų, kurie sunaikina kenksmingas bakterijas, yra neutralaus pH. 


Patentuota sudėties formulė išsamiau neatskleidžiama.


Visai šeimai naudojant natūralias/ekologiškas prausimosi priemones, šampūnus, kurie yra mažiau agresyvūs, palyginti su sintetiniais analogais, ir riebesni dėl sudėtyje esančių aliejų, klausimas dėl vamzdžių pralaidumo iškyla didesniu aštrumu. Ne paslaptis, kad kanalizaciją dažniausiai ir užkemša riebalai bei plaukai.


Sąžiningai ir neužsimirštant naudojant „Tri-Bio“ vamzdžių valiklį, kaip papildomą priemonę su jau aprašytomis sausomis „Septic Gobbler“ bakterijomis, jis neleidžia susidaryti gličiai nuoplovų plėvelei, kimštis kanalizacijai bei naikina nemalonų vamzdžių kvapą. Kadangi yra labai švelnaus kvapo, neerzina uoslės. 


Veiksmingas ir nuolat kartojamas „Tri-Bio“ gaminys.


„Tri-Bio“ vamzdžių valiklio kaina yra apie 3,94 euro/420 ml, įsigyti galima didesnėse „Maximose“. Platų „Tri-Bio“ asortimentą turi „Sanitex“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)