, , ,

CMD rožių kaukė veidui

09:21

rožių kaukė jautriai odai

Vokiškas ekologiškos kosmetikos prekės ženklas „CMD Naturkosmetik“, kurio įkūrėjas - odontologas Carlas Michaelis Diedrichas (Karlas Michaelis Dydrichas), arba CMD. Ši rožių ir migdolų aliejaus kaukė Rosé Exclusive“ išbandyta todėl, kad niekada nebus per daug jautriai odai skirtų kaukių ir kitų papildomų priemonių.

Gamintojas kaukę siūlo naudoti jautriai, sausai ar brandžiai odai, nes ji išlygina odos struktūrą ir padeda regeneruotis. Ne ką mažiau įdomus ir ICADA sertifikatas, kuris pažymi „CMD Naturkosmetik“ ekologiškumą.


Nepaisant to, kad „Rosé Exclusive“ maitinamosios kaukės tekstūra yra labiau panaši į išplaktą sviestą, ji nėra riebi ir odos neriebina.


Ši kaukė yra nenusaldinto rožių kvapo, kuris savo ruožtu nėra ir „odinis“ ar rūgštus. Ja dengiant odą, kaukė nelieka ant viršaus kaip vaškas, tačiau geriasi, odą padarydama matine, minkšta, švelnia ir lygia. Todėl palaikius ją, galiausiai nelieka ko nuplauti.


Dėl to, kad nėra riebi, kaukė eksperimento tvarka buvo naudota ir kaip kremas, ir kaip paakių kremas, apsaugantis ypatingai ploną paakių odą nuo vėsaus oro ir sausinančio makiažo priemonių poveikio. 


Puikiai! Verta dėmesio ir pilna pakuotė.


Kaukės sudėtyje yra erškėtuogių, migdolų aliejų, Damasko rožių eterinio aliejaus. 100 proc. veganinė, sertifikuota ICADA sertifikatu.


Vokiškas ICADA eko sertifikatas, deklaruojantis kosmetikos premium kokybę, pasisako už aiškumą, skaidrumą ir sąžiningumą, siekiant išvengti vartotojų painiavos su sertifikatų skirstymais į „natural“ bei „organic“, į skirtingą žvaigždučių kiekį šalia sertifikato pavadinimo ir panašiai. Pagarba už tai, nes žvaigždutes susiskaičiuoti būtų lengviausia dalis, sunkiau prisiminti, kuo skiriasi viena nuo dviejų arba dvi nuo trijų.


ICADA sertifikatas neleidžia etoksilintų žaliavų (taip išgaunami sulfatai detergentai SLS (Sodium Laureth Sulfate), ALS (Ammonium Lauryl Sulfate)), silikonų, mineralinio aliejaus ir kitų naftos pramonės produktų, sintetinių dažiklių ir kvapų.


„CMD Naturkosmetik“ kaukės 
Rosé Exclusive“ sudėtis, INCIAqua, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Persea Gratissima Oil, Phytosterols, Olea Europaea Fruit Oil, Glycerin, Hydrolyzed Wheat Protein, Rosa Canina Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Rhus Verniciflua Peel Cera, Rosa Damascena Oil*, Parfum, Tocopherol, Phytic Acid (*raw materials certified organic). Contains: Limonene, Citronellol, Linalool, Geraniol, Benzylbenzoate.


„CMD Naturkosmetik“ kaukės kaina yra 1,59 euro/ 5 ml , 10,99euro /50 ml, parsisiųsti galima iš Austrijos „Ecco Verde“.

Jums dar gali patikti

0 komentarai (-ų)