, ,

„Aubrey Organics“ drėkinantis erškėtuogių ir obuolių šampūnas

08:40

Aubrey Organics šampūnas Rosa mosqueta
„Natūralus ID“ tinklaraštyje kartas nuo karto pasirodys nuoroda į JAV tinklapį „Iherb“, kuris prekiauja kosmetika, higienos prekėmis, maisto produktais, įvairiais papildais. Aptikus gerų akcijų (o dažnai net ir be akcijų), iš ten apsimoka siųstis prekes. Tuo labiau, kad rizikingiausias neregistruotas siuntimas iš čia į Lietuvą nebrangus. Bet ne apie „Iherb“ bus kalba, o apie tai, kaip per vieną tokią akciją supratau, kodėl Lietuvos tinklas „Livinn - sveiki produktai“ užsispyrusiai prekiauja JAV gamintojo „Aubrey Organics“ plaukų priežiūros priemonėmis.

Apie godas ieškant tinkančio šampūno galėjau rašyti beveik kas dieną. Ne dėl to, kad plaukai labai kaprizingi, o dėl to, kad nenaudojant formavimo priemonių, tinkamo šampūno ir tinkamo kondicionieriaus reikšmė išauga geometrine progresija.


Taigi, „Iherb“. Šis tinklapis paskelbė akciją, kurios metu beveik 6 JAV dolerius kainuojantys dviejų rūšių „Aubrey Organics“ šampūno ir kondicionieriaus miniukai (po 118 ml)  kainavo vos po 1 JAV dolerį. Kadangi mažos talpos buteliukai labai gerai nešantis, vežantis, keliaujant ir kitaip judant, nutariau jų įsigyti išimtinai dėl taros. Juo labiau, kad jei man netiks šampūnas, kondicionierius, šalia yra aibė žmonių, kuriems potencialiai patiks, todėl minties vien apie turinio išpylimą niekad neturiu.


Šiaip ir gerai, kad neturėjau didelių lūkesčių. Be to, kokie jie gali būti plastmasės gabaliukams? Juo labiau, kad šio gamintojo šampūnus esu bandžiusi perėjimo prie natūralių priemonių aušroje ir jie man niekuo geru neįsiminė.


Pradžiai nusipirkau „Aubrey Organics“ šampūną „Rosa Mosqueta, Vibrant Hydration“ ir tokį patį kondicionierių. Kad ir dėl buteliukų, tačiau turinys vistiek turi atitikti temą „Drėkinu ir neapsunkinu“!


Erškėtuogių ir obuolių šampūnas pagal „Aubrey Organics“



ekologiškas drėkinantis šampūnas


Visiems plaukų tipams „Aubrey Organics“ sukūrė šampūną su erškėtuogių, migdolų aliejais, kurie yra turtingi riebiosiomis rūgštimis, turi vitamino E ir padeda pagerinti plaukų struktūrą.

Taip pat šampūno sudėtyje yra obuolių ekstrakto, kuris maitina galvos odą, padeda plaukų folikulams. Neįkyriai saldžiai kvepiančiame šampūne labiausiai išsiskiria gaivus obuolių kvapas.

Gamintojas šio šampūno aprašyme nurodo, kad šampūnas maitina ir stiprina plaukus, bet žodį maitina ignoruojame, nes pavadinime pažymėta, kad šampūnas drėkinantis! Be to, drėkinimo funkcija parašyta didesnėmis raidėmis! Man pasirodė, kad plaukai ir sustiprėjo dėl to, gavo daugiau pageidauto drėkinimo.

„Aubrey Organics“ perspėja, kad šį šampūną reikia suplakti prieš naudojant. Jo putojimą suteikianti medžiaga išgauta iš kokosų ir cukrinių runkelių, šampūne, o be visų kitų nepageidaujamų dalykų nėra sulfatų (SLS, ALS).

Įvertinimas ir balai

Šampūnas yra rusvos spalvos, pakankamai skystas. Skaniai, vaikiškai kvepia, gerai putoja, puta nesukrenta.

Kuo patiko? Kvapu, putojimu, geru plaukų drėkinimu, saikingu pamaitinimu, kurio yra tiek, kiek reikia ir nė gramu ne daugiau. Plaukai atsigavo, ėmė blizgėti, banguotis. Formą puikiai išlaiko visą dieną ir nesusiriebaluoja.

Dar buvo aktualu, kad šampūnas būtų pakankamai švelnus ir neerzintų galvos odos, kuri šių metų pradžioje buvo tiek sudirgusi, kad nebuvo aišku, kaip ją nuraminti ir absoliučios ramybės pasiekti niekaip nepavyko. Su „Aubrey Organics“ šampūnu - jokio, nė mažiausio skalpo dilgsėjimo, kąsymosi ar kitų nemalonių pojūčių.

Reziumė? Tai, ko man ir reikėjo! Drėkinantis plaukus, raminantis galvos odą, šukuoseną atšviežinęs šampūnas.

Drąsiai jį vertinu 10 iš 10 su dėkingu prierašu, kad paieškos baigėsi, o toliau bus tik amžina draugystė. Na, su mažyte išimtimi - nebent gamintojas taip patobulins receptūrą, kad ji man nebepatiks ir netiks.

Ką dar verta pažymėti? Kad šis šampūnas laikomas idealiai tinkančiu dažytiems plaukams.

Drėkinančio „Aubrey Organics“ kondicionieriaus apžvalga - kitame įraše :)

„Rosa Mosqueta, Vibrant Hydration“ šampūno sudėtis, INCI: Aqua, Lauryl glucoside‡ (from coconut/beet sugar), Oryza Sativa (rice) extract*, Decyl Glucoside‡ (from coconut/corn sugar), Sodium Lauroyl Lactylate (plant source), Sodium Cocoyl Hydrolyzed Soy Protein§, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Alcohol denat. (38b, lavender), Leuconostoc/Radish root ferment filtrate, Fragrance‡‡, Glyceryl Caprylate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Rosa Rubiginosa (Rosa Mosqueta) Seed Oil*, Glycerin, Citrus Grandis (Grapefruit) Extract, Glyceryl Undecylenate, Sodium Phytate, Ascorbic Acid (vitamin C), Xanthan Gum, Tocopherol (Vitamin E), Malus Domestica (Apple) Fruit Cell Culture Extract, Equisetum Hyemale (Horsetail) Extract, Tussilago Farfara (Coltsfoot) Leaf Extract.
* Organic
§ Made from organic soy; non-GMO
‡ Tested non-GMO
‡‡ Natural isolate blend sourced from essential oils


Įsigyti galima Iherb.com, kaina:
3,04 JAV dolerio/59 ml,
5,99 JAV dolerio/118 ml - nebegaminamas tokioje talpoje
8,91 JAV dolerio/325 ml.

Lietuvoje visą kiekį šio šampūno galima įsigyti „Livinn - sveikuose produktuose“, kaina 38,02 lito/325 ml.

Jums dar gali patikti

2 komentarai (-ų)

  1. Jūsų dėka atradau šį puikų šampūną, ačiū:) Man jis ypač patinka tuo, kad jį naudoju be kondicionieriaus ir plaukai nesišiaušia, aišku, reikia labai švelniai juos drėgnus iššukuoti, nes kažkiek pasivelia be kondicionieriaus. Plaukai nuo jo būna birūs, neapsunkinti, ir toks neapsakomas švarių plaukų jausmas nuo šio šampūno būna. Žodžiu, tai bus mano mėgstamiausias ar bent vienas iš mėgstamiausių šampūnų. Nors kiti AO šampūnai, kaip ir autorės, manęs nesužavėjo. Ačiū:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mūsų skoniai sutampa - man irgi patinka birūs, purūs plaukai. Iš tiesų, net pati nustebau, kiek daug žmonių mėgsta būtent šį šampūną, net ir tie, kuriems ekologiškumas nerūpi nė iš tolo :)

    AtsakytiPanaikinti